Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Gek op kipnuggets en donuts? Dan is de 'donug' echt iets voor jou

Grag Garrick heeft misschien wel dé foodtrend van 2018 uitgevonden. De Schot bedacht namelijk de ‘donug’: een kipnugget in de vorm van een donut.

Je kunt de donut eten met een glazuur van Dijon-bechamelsaus, gouden Japanse curry, mozzarella of een hete chilisaus. Klinkt niet verkeerd, toch?

Advertentie

Uitvinding
De Donug (Chicken Nugget Donut) werd voor het eerst voorgesteld tijdens het Amerikaanse tv-programma Shark tank, waarin ondernemers nieuwe producten mogen pitchen. De Schot Grag Garrick zag zijn kans schoon en verscheen op tv met zijn heerlijke uitvinding.

Hartige donut
De donug lijkt op het eerste gezicht op een normale donut, maar smaakt naar een kipnugget. “Er is niks zoets aan. De snack is volledig hartig”, laat Crag weten. Net als een donut kun je de donug overgieten met een lekkere (hartige) glazuurtopping.

Hit op Instagram
Op Instagram is de donug razend populair: foto’s van de snack worden vergezeld van hashtags als ‘foodporn’ en ‘delicious’.

Een bericht gedeeld door Donugs (@loveadonug) op

Een bericht gedeeld door Donugs (@loveadonug) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Guardian. Beeld: Instagram

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien