Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Koken op tv

Zijn boeken, Lekker eten en gezonder afvallen en Lekker en Gezond met Mathijs zijn beide geïnspireerd uit eigen ervaring. Toen hij een jaar of vijf geleden op de weegschaal ging staan is hij verschrikkelijk geschrokken van zijn eigen gewicht. Hij vond dat het niet langer kon zo en de chefkok is voor zichzelf weekmenu’s gaan samenstellen. Toen de kilo’s er bij hem zelf af waren wilde hij dit met de rest van Nederland delen, zodoende is zijn carriëre op gang gekomen.

Het is niet zijn eerste kookprogramma op televisie. De jonge kok heeft ook Puur Smaak en Eten & Daten gemaakt, maar voorlopig kookt hij iedere dag een een gerecht uit zijn nieuwste boek in RTL Vandaag. Allemaal gerechten die makkelijk te maken zijn en natuurlijk lekker en gezond zijn.

Advertentie

Ook benieuwd naar de live kookkunsten van Matthijs Vrieze? Kijk dan dagelijks tussen 16.30 uur en 17.00 uur naar RTL 4. Neem ook eens een kijkje op de website van Matthijs.

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien