Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Koksmessen voor kinderen

Zoals Nathaly Valmary Cool! Ik kook met mama heeft geschreven, heeft Georg Draser, een productontwikkelaar van de messenfabrikant Chroma, een messenset ontworpen op basis van de ervaringen met zijn eigen kinderen. Hij heeft van alles getest en heeft uiteindelijk de messen zo ontworpen dat ze helemaal op maat zijn van de kinderhand. Ook hebben de messen een afgeronde punt, waardoor het gebruik van de messen een stuk veiliger is.

De aangepaste versie van de Captain Cook messen bestaat uit drie kindermessen. Eén is er ideaal voor het snijden van groente en fruit, het andere mes kan zowel gebruikt worden voor het snijden van vlees, vis en groenten en het laatste mes is voor het versnijden van grotere stukken vlees. Dus hier nog een extra reden om met je kinderen de keuken in te duiken!

Advertentie

De messen zijn zowel los als per drie te bestellen.

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien