Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Koksmessen voor kinderen

Zoals Nathaly Valmary Cool! Ik kook met mama heeft geschreven, heeft Georg Draser, een productontwikkelaar van de messenfabrikant Chroma, een messenset ontworpen op basis van de ervaringen met zijn eigen kinderen. Hij heeft van alles getest en heeft uiteindelijk de messen zo ontworpen dat ze helemaal op maat zijn van de kinderhand. Ook hebben de messen een afgeronde punt, waardoor het gebruik van de messen een stuk veiliger is.

De aangepaste versie van de Captain Cook messen bestaat uit drie kindermessen. Eén is er ideaal voor het snijden van groente en fruit, het andere mes kan zowel gebruikt worden voor het snijden van vlees, vis en groenten en het laatste mes is voor het versnijden van grotere stukken vlees. Dus hier nog een extra reden om met je kinderen de keuken in te duiken!

Advertentie

De messen zijn zowel los als per drie te bestellen.

Speel hier de snackpuzzel van woensdag 19 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Dol op puzzelen, maar geen puzzelboekje bij de hand? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[premium-verder-lezen]

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien