Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Koksmessen voor kinderen

Zoals Nathaly Valmary Cool! Ik kook met mama heeft geschreven, heeft Georg Draser, een productontwikkelaar van de messenfabrikant Chroma, een messenset ontworpen op basis van de ervaringen met zijn eigen kinderen. Hij heeft van alles getest en heeft uiteindelijk de messen zo ontworpen dat ze helemaal op maat zijn van de kinderhand. Ook hebben de messen een afgeronde punt, waardoor het gebruik van de messen een stuk veiliger is.

De aangepaste versie van de Captain Cook messen bestaat uit drie kindermessen. Eén is er ideaal voor het snijden van groente en fruit, het andere mes kan zowel gebruikt worden voor het snijden van vlees, vis en groenten en het laatste mes is voor het versnijden van grotere stukken vlees. Dus hier nog een extra reden om met je kinderen de keuken in te duiken!

Advertentie

De messen zijn zowel los als per drie te bestellen.

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien