Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Kookworkshops: de 3 leukste locaties

Met de handen in het deeg, snoepen uit de pan of luisteren naar een bevlogen kok: bezig zijn met eten kan heerlijk ontspannend zijn. Vooral in het weekend. Libelle.nl zet de leukste kookworkshops voor je op een rij. Leuk om jezelf mee te verwennen, of als uitje met vriendinnen en familie.

De Kookfabriek mediterraan
De Kookfabriek is een ruime kookstudio waar je terecht kunt voor Mediterraanse en Aziatische workshops. Je krijgt er een warm welkom met een hapje en een drankje. Je kunt er met een grote groep zelf aan de slag om een heerlijk menu te bereiden. Je maakt het gehele menu en niet slechts een klein onderdeel. Zijn jullie klaar met koken? Dan ga je aan tafel om te genieten van het resultaat.

Advertentie

Bij De Kookfabriek kun je een kookworkshop volgen vanaf €49 per persoon. De Kookfabriek zit in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Kijk voor de exacte locaties op de website.

sushi Keizer Culinair
Keizer Culinair is een van de grootste kookscholen van Nederland, maar je kunt hier ook terecht voor een workshop. Bij Keizer Culinair is een kookworkshop een spectaculair avondje uit. De menu’s zijn mede ontwikkeld door Alain Caron. Je kunt hier ook een kookclub starten zodat je, samen met jouw kookgezelschap, vaker terug kunt komen.

Een kookworkshop bij Keizer Culinair volg je vanaf €39 per persoon. Er zijn verschillende locaties. Druk in het centrum van Amsterdam tot aan een rustieke locatie in Mill bij Nijmegen. Kijk voor de exacte locaties op de website.

high tea SMAAK
Bij SMAAK kun je terecht voor workshops voor onder andere Italiaanse gerechten of leer hoe je de lekkerste sushi maakt. Maar ook de Mexicaanse keuken komt aan bod. Ga jij liever voor een high tea workshop? Het kan allemaal bij SMAAK!

Er zijn kookworkshops vanaf €55 per persoon. Ook SMAAK heeft verschillende locaties dus er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Kijk voor meer informatie op de website.

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien