Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Proost: híer koop je (nu al!) kruidnoten met proseccosmaak

Waar er vroeger alleen normale kruidnoten in de schappen lagen en je als je echt gek wilde doen een keer koos voor chocoladekruidnoten, liggen de winkels nu vol met de vreemdste smaken kruidnoten. 

Stroopwafel, karamel-zeezout, en…prosecco. De kruidnoten liggen alweer in de winkels en dit jaar pakt Hema het weer origineel aan. Dit jaar zijn er namelijk ook proseccokruidnoten verkrijgbaar. En dat is precies wat je denkt dat het is: kruidnoten. Met witte chocolade. En de smaak van prosecco. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, een zakje kost €2,75. Wij zijn héél, héél benieuwd. Schenk je daar dan ook een glaasje bij?

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien