Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Nu in de winkel: kruidnoten met tompouce-smaak

Ben je dol op zowel kruidnoten als tompoucen? Dan is dit jouw lucky day. Hema komt namelijk met kruidnoten mét een tompoucesmaak.  

Deze kruidnoten zijn omhuld met witte chocolade en roze gekleurde tompoucesmaak.

Advertentie

Proeven
Op Facebook laat de winkel weten dat het snoepgoed vanaf nu verkrijgbaar is alle Hema winkels. Fans reageren enthousiast op de komst van de kruidnoten met tompoucesmaak. “Dat lijkt me héérlijk” en “Wij moeten deze pepernoten proeven!”, klinkt het gelijk onder het bericht.

Nieuwe smaken
En of dat nog niet genoeg is, komt Hema dit jaar met nog 3 nieuwe kruidnootsmaken: appeltaartsmaak, stracciatellasmaak en karamel-zeezoutsmaak. Durf jij het aan?

Deze kruidnoten-cheesecake mag niet ontbreken op pakjesavond:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Hema. Beeld: iStock

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien