Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Na de frikandelvlaai en de pizzavlaai is er nu: kruidnotenvlaai!

Supermarktketen Aldi brengt weer een bijzondere nieuwe vlaai uit. Na de frikandelvlaai en de pizzavlaai komt  de supermarkt nu met een kruidnotenvlaai, speciaal voor tijdens het Sinterklaasfestijn.  

De supermarkt scoorde eerder een hit met de frikandelvlaai: een vlaai gevuld met stukjes frikandel en curry. Ondanks dat de frikandelvlaai een hoop kritiek kreeg van vlaaienliefhebbers, ging hij wel als warme broodjes over de toonbank. De vlaai was zelfs zó populair dat Aldi ‘m tijdens carnaval opnieuw in het assortiment opnam.

Advertentie

Pizzavlaai
En begin deze maand stond er een pizzavlaai voor 3,99 euro in de folder. “Traditioneel gebakken vlaai met een heerlijke kruidige pizzavulling van tomaat, uit, paprika, salami en kaas”, klinkt het in de folder.

Topping van kruidnoten
En nu dus, speciaal voor Sinterklaas: een kruidnotenvlaai. De vlaai is gevuld met speculaasbavarois en heeft een topping van kruidnoten. De taart is volgens Aldi geschikt voor vijf personen, maar het ligt er natuurlijk maar net aan in hoeveel stukken je de vlaai snijdt. Voor 2,99 euro leg je deze verrukkelijke seizoensvlaai dit weekend in je boodschappenkar.

De beste kruidnoten? Libelle deed de grote kruidnotentest.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: Aldi

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien