Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De lekkerste warme drankjes om mee te nemen in je thermoskan

We zijn massaal aan het wandelen en fietsen geslagen. En nu de horeca dicht is, is het wel zo handig om zelf je warme drankjes mee te nemen voor onderweg. Een beetje uitgekeken op de standaardkoffie? Wij zetten de lekkerste drankjes voor in de thermoskan op een rij.

Advertentie

Chocolademelk met rum

Dit drankje maakt je lekker warm op koude dagen. Maar drink met mate natuurlijk, je wilt niet zwalkend je wandeltocht vervolgen.

Chocolademelk met speculaaskruiden

Sinterklaas komt er weer aan. Hoe lekker is het om je warme chocolade eens te combineren met die heerlijke speculaassmaak?

Glühwein

Het perfecte drankje voor de koude winterdagen en heerlijk om mee op te warmen tijdens je fiets- of wandeltocht. Het doet ons een beetje denken aan die fijne kerstmarkten die helaas dit jaar niet door kunnen gaan. Natuurlijk kun je ook gaan voor de alcoholvrije variant.

Chai tea latte

Een heerlijke winterse theevariant wanneer je niet zo’n koffieliefhebber bent en iets anders wilt dan de standaardthee. Deze heerlijke chai latte heeft een herfstige kaneelsmaak. Niet veel tijd om het zelf te maken? Je hebt ook poedertjes te koop waar je zelf melk aan toevoegt.

Irish coffee

Deze heerlijk koffie kun je normaal gesproken natuurlijk bestellen in een restaurant, maar wie zegt dat je hem niet zelf kunt maken en meenemen? Een heerlijke koffievariant met Irish whisky die ook nog eens makkelijk te maken is. Wat wil je nog meer?

Thee met sinaasappel of gember

Toch liever een theetje mee onderweg? Probeer deze kruidige versie met sinaasappel, rozemarijn en kruidnagel eens. Of neem gember en citroen mee in je thermoskan. Een heerlijke warme dorstlesser.

Appelcider met kruidnagel

En als laatste deze kruidige appelcider. Echt eens wat anders dan chocolademelk, thee of koffie. Hier wil je stiekem het liefst al aan beginnen voordat je überhaupt gewandeld of gefietst hebt.

Per ongeluk koffie gemorst? Zo krijg je de vlekken weer uit je kleding:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock, Pinterest

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien