Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

De grote Libelle kruidnotentest 2018: dit zijn de favorieten van onze redactie

Aangezien Sinterklaas deze week al in het land is, is het de hoogste tijd voor de grote Libelle kruidnotentest. Wat zijn nou écht de allerlekkerste kruidnoten van 2018?

Met een groot deel van de redactie testten we blind allerlei kruidnoten in verschillende categorieën. Wie zoet is krijgt lekkers… Bekijk hieronder de testuitslag!

Advertentie

Normale kruidnoten
In deze categorie testte de redactie de normale kruidnoten: van de originele kruidnoot tot kruidnoot met koffiesmaak. Hieronder zie je onze top 11!

Speciale kruidnoten
De speciale kruidnoten waren wat ons betreft het leukst om te proeven! Onze nummer 1? Bolletje truffel. Heerlijk! En nummer 10… Die is dus roze.


Chocolade kruidnoten
En natuurlijk mogen de chocolade varianten ook niet in ons lijstje ontbreken. Hieronder onze top 11.

Wij weten in ieder geval welke kruidnoten wij in huis gaan halen op 5 december. Wordt het sowieso een heerlijk avondje.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Canva.

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien