Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

De grote Libelle kruidnotentest 2018: dit zijn de favorieten van onze redactie

Aangezien Sinterklaas deze week al in het land is, is het de hoogste tijd voor de grote Libelle kruidnotentest. Wat zijn nou écht de allerlekkerste kruidnoten van 2018?

Met een groot deel van de redactie testten we blind allerlei kruidnoten in verschillende categorieën. Wie zoet is krijgt lekkers… Bekijk hieronder de testuitslag!

Advertentie

Normale kruidnoten
In deze categorie testte de redactie de normale kruidnoten: van de originele kruidnoot tot kruidnoot met koffiesmaak. Hieronder zie je onze top 11!

Speciale kruidnoten
De speciale kruidnoten waren wat ons betreft het leukst om te proeven! Onze nummer 1? Bolletje truffel. Heerlijk! En nummer 10… Die is dus roze.


Chocolade kruidnoten
En natuurlijk mogen de chocolade varianten ook niet in ons lijstje ontbreken. Hieronder onze top 11.

Wij weten in ieder geval welke kruidnoten wij in huis gaan halen op 5 december. Wordt het sowieso een heerlijk avondje.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Canva.

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien