Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit zomerdrankje gaat je favoriet worden én je kan een fles winnen

Nu het buiten tropisch warm is, kunnen we volop barbecueën in de achtertuin en al onze vrije tijd op het terras of het strand doorbrengen. Om je zomerdagen en -avonden nog leuker te maken, mogen wij Lolea-flessen met sangria weggeven.

Lolea is ontstaan nadat 4 Spaanse vrienden op zoek gingen naar het beste recept om sangria te maken. Dankzij de selectie van de beste druiven, vers fruit en specerijen is dit verfrissende resultaat ontstaan. Hoe dat smaakt? Denk aan een heerlijke wijn, vers fruit en specerijen. Voeg daar een vleugje Spaans temperament en Mediterraans vakmanschap aan toe en het resulteert in: Lolea, de eerste frizzante sangría ter wereld.

Advertentie

Sangria
Lolea heeft twee varianten sangria. Zo is er een wijncocktail op basis van rode wijn en eentje van witte wijn. Beide bevatten een lichte bruis en een vleugje kaneel. Yum! De polka-dots geven de verpakking een gezellige zomerse look.

Proeven
Lijkt het je wel iets om deze te proeven? We geven er 5 weg. Vertel ons in het ‘opmerkingen’-veld wat jouw ideale zomeravond is en wie weet drink jij straks een lekker glas  frizzante sangría.

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien