Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Mangobavarois

Mangobavarois

Nagerecht voor circa 10 personen

Ingrediënten 

Advertentie

  • 4-5 mango’s (1 kg vruchtvlees)
  • 1½-2 el citroensap
  • 80-120 g fijne tafelsuiker
  • 7-10 blaadjes witte gelatine
  • 4½ dl slagroom

Bereiding

  1. Pureer het vruchtvlees in de keukenmachine (zeef de puree eventueel).
  2. Verwarm 3 dl mangopuree samen met het citroensap en de suiker en roer tot de suiker is opge­lost.
  3. Week de gelatine circa 5 min. in ruim koud water en los de uitgeknepen gelatine, van het vuur af, op in het warme mangomeng­sel.
  4. Roer dit door de rest van de mangopuree.
  5. Laat het meng­sel afkoelen en net lobbig worden.
  6. Klop de slagroom half stijf en spatel deze door het mangomengsel.
  7. Schep de bavarois in een met koud water omgespoelde vorm (naar keuze) en laat hem in circa 6 uur in de koelkast opstij­ven.

Bereidingstijd: circa 30 min. Opstijven: circa 6 uur.
Circa 255 kcal p.p.

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking.

Speel hier de snackpuzzel van woensdag 19 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Dol op puzzelen, maar geen puzzelboekje bij de hand? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[premium-verder-lezen]

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien