Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zo maak van je van je alledaagse bakkie simpel een heerlijke mokkakoffie

Een doordeweekse dinsdag geef je net wat meer sjeu door van je alledaagse bakkie een mokkakoffie te maken. Het geheime ingredient voor dit recept… Nutella®!

Of je het nou op een boterham of pannenkoek smeert of gewoon zo uit de pot lepelt: met Nutella® smaakt alles gewoon beter. In aanloop naar International Nutella® Day (we verzinnen het niet) brengen we iedere dag een recept om je vingers bij af te likken. Vandaag: mokkakoffie met Nutella®!

Advertentie

Dit heb je nodig:

  • 0,5 dl slagroom
  • 1 dl melk
  • 4 kleine kopjes sterke koffie (espresso)
  • 25 g Nutella®
  • Snufje kaneel of vierkruidenpoeder

En zo maak je het:

Klop de koude slagroom stijf. Verwarm de melk. Klop de hete koffie door de Nutella® en voeg dan de melk toe. Laat het geheel op laag vuur warm worden, indien nodig. Giet de mokka in 2 kopjes en bedek de mokka met de geklopte slagroom. Bestrooi met een snufje kaneel.

LEES OOK: ZO MAAK JE EENVOUDIG NUTELLA®-CHEESECAKE

Bron: Bijna 100 recepten met Nutella®, Becht, € 15,95. Auteur: Keda Black. Fotograaf: Frédéric Lucano

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien