Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit Nederlandse restaurant draait helemaal om nacho's uit de oven

Nacho’s uit de oven met gesmolten kaas, guacamole en crème fraîche, zijn hard op weg om de nieuwe bitterballen te worden. Heerlijk bij de borrel, op een terrasje in de zon of gewoon als avondeten.

De Amsterdamse Matt Ruppert en Brooks Ballard zijn ook helemaal gek op nacho’s. Daarom hebben ze een restaurant geopend dat compleet in het teken staat van het Mexicaanse gerecht.

Advertentie

Nacho-restaurant Amsterdam
Mocht je in Amsterdam zijn en trek krijgen in tortillachips extraordinaire, dan weet je dat je bij Parakeet aan het juiste adres bent. Dit is namelijk een heus nacho-restaurant.

Verse tortillachips
In totaal kun je bij Parakeet kiezen uit 4 verschillende nacho-schotels. 3 daarvan hebben langzaam gegaard vlees als ingrediënt. Bij nummer 4 krijg je in plaats van vlees, gekruide bloemkool. Alle gerechten worden geserveerd met zure room, salsa en kaassaus of gekruimelde kaas.

Overigens komen de chips niet gewoon uit een zakje. De nacho’s zijn gefrituurde maïstortilla’s die ze zelf ter plekke frituren. Verser kan niet.

Om je helemaal in Mexico te wanen, neem je er een Mexicaans biertje bij of een cocktail met tequila. Cheers!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Parool.nl. Beeld: iStock

Lees meer

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien