Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Nieuw op Libelle TV: Libelle Legt Uit - bekijk hier de eerste video

Vanaf deze zaterdag nieuw op Libelle TV: Libelle Legt Uit. In Libelle Legt Uit vertelt redacteur Anne-Flore Muller elke week over de gezondheidsvoordelen van bepaalde etenswaren.

Zo geeft kurkuma je immuunsysteem een boost, bevat pindakaas veel eiwitten en zijn zoeteaardappelfrietjes een vitaminebom.

Advertentie

Bekijk de eerste video

In de allereerste video van Libelle Legt Uit vertelt Anne-Flore je over de gezondheidsvoordelen van kurkuma. Deze specerij is namelijk hartstikke gezond en kan je immuunsysteem een flinke boost geven. Je kunt er een kopje golden milk mee maken, door het met een plantaardige melk te mixen. Maar dat niet alleen… Kijk en leer!

Libelle Legt Uit: dít zijn de gezondheidsvoordelen van kurkuma

De leukste berichten van Libelle Daily ook in je mailbox ontvangen? Abonneer je op onze nieuwsbrief! 

Beeld: iStock

Lees meer

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien