Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Helemaal (choco)loco: dít is de nieuwe Tony's reep

Eens in de zoveel tijd dropt Tony’s Chocolonely weer een nieuwe smaak. Hartstikke leuk natuurlijk, ware het niet dat je direct wilt stoppen met werken om de reep in de supermarkt te bemachtigen. De nieuwste smaakcombinatie? Niets minder dan Melk Pecan Crunch Karamel. 

De nieuwe sensationele smaak ligt vanaf maandag in de winkelschappen.

Advertentie

Limited edition
Onlangs kwam het chocolademerk al met 3 limited edition smaken. De verpakkingen van de eerder uitgebrachte repen zien er traditiegetrouw weer ontzettend kleurrijk uit. En mocht je het even gemist hebben, de smaken zijn: melk honeycomb tijm, puur chili fudge roze peper en wit kurkuma chai kokos.

Melk Pecan Crunch Karamel
Maar vanaf maandag 30 september is er gewoon nóg een nieuwe smaak te bemachtigen. De wikkel van de reep is paars met oranje. En de reep zelf is gemaakt van romige melkchocolade en voorzien van sticky karamel én pecannootjes. Alsof dat nog niet genoeg is, zitten er ook nog knapperige crunchstukjes in de reep verstopt.

Estafettereep
Deze chocoladereep kun je alleen het komende jaar kopen, want het is Tony’s nieuwe estafettereep. Oftewel: over een jaartje komt er een andere reep, die het stokje van zijn knapperige broertje overneemt. De Melk Pecan Crunch Karamel neemt op zijn beurt het plekje in van zijn voorganger; de Melk Kletskop.

Tony's

Libelle’s Daphne ontbeet een week lang met chocolade:

 

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Tony’s Chocolonely. Beeld: ANP, Tony’s Chocolonely

Lees meer

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien