Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Verjaardag, bruiloft of babyshower: dé nieuwste donuttrend is veel leuker dan taart

In Nederland wordt de donut steeds populairder, maar in Amerika is de donut al jaren populair. Zelfs zo populair dat de snack een grote rol speelt op bruiloften, babyshowers en verjaardagen.

De nieuwste trend op het gebied van donuts (ja, er zijn nog veel meer donuttrends!) is de donutwall. Een muur van donuts, inderdaad. Op Instagram zijn al veel foto’s te vinden van mensen die in plaats van een bruidstaart kiezen voor een muur vol donuts of een muur vol roze en blauwe donuts bij een babyshower. Wij snappen wel waarom: donuts zijn gruwelijk lekker en als decoratie staat het ook nog eens leuk:

Advertentie

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Donut Boards for an Engagement Party 👌🏻 #cocoboards #engagementparty #donuts #donutwall #donutboard #melbourne #donutparty#donuts🍩

Een bericht gedeeld door Cocoboards (@coco.boards) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

All you need is love and donuts 😋💕 Check out our website for rental rates 😊

Een bericht gedeeld door MAK Weddings (@mak.weddings) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien