Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Genieten: dít is de nieuwste smaak van Tony's Chocolonely

Zit jij ook al een tijdje met smart te wachten op de nieuwe estafettereep van Tony’s Chocolonely? Dan hebben wij goed nieuws voor je: er is namelijk weer een héél lekkere smaakcombinatie bedacht die wat weg heeft van een monchoutaart.

De nieuwste estafettereep heeft namelijk de smaak wit-kandijkoek-kers.

Advertentie

Veelbelovende omschrijving

De estafettereep van Tony’s Chocolonely wordt ieder half jaar gewisseld, wat betekent dat we wel weer afscheid moeten nemen van een andere lekkere smaak, namelijk citroen-maanzaad-crumble. Gelukkig komt daar ook weer een fijne smaak voor terug. Tony’s belooft namelijk een romige witte reep die gevuld is met knapperige kandijkoek en kers. Voor de fans van  melk-pecan-karamel-crunch is er trouwens goed nieuws: deze smaak blijft namelijk nog een half jaartje langer in het assortiment!

Nu al verkrijgbaar

Lijkt de nieuwe smaak jou wel wat? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want de reep is inmiddels al verkrijgbaar bij Albert Heijn. Als je geen Albert Heijn in de buurt hebt zal je nog even geduld moeten hebben: later dit jaar komt de reep namelijk ook bij andere supermarkten in de schappen te liggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tony’s Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op

Zin in chocolade? Zó kun je zelf heerlijke chocoladerepen maken:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Foodies Magazine, 24 Kitchen. Beeld: Tony’s Chocolonely 

Lees meer

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien