Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Nooit meer verse kruiden weggooien

Niet meer doen! Stop de kruiden die u over heeft in de fresh mill kruidenmolen en leg het in de vriezer. Doordat de kruiden hard worden, zijn ze perfect om te malen. Als u de kruiden weer nodig heeft pakt u de fresh mill uit de vriezer en maalt de kruiden over uw salade, vlees of vis. Daarna kan het gewoon weer in de vriezer geplaatst worden voor de volgende keer. Op deze manier heeft u altijd verse kruiden in huis. En de smaak is beter dan gedroogde kruiden uit een potje.

Kruiden

Advertentie

Winnen
Deze winactie is inmiddels afgelopen. Wilt u weten waar u nog wel kans op maakt? Kijk dan op www.libelle.nl/winnen.

Wilt u meer informatie over de freshmill of andere handige keukenapparatuur? Kijk dan op de website van kookpunt.

Meer winnen

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien