Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zó krijg je oliebollen heel makkelijk opnieuw warm én krokant

Uit enthousiasme teveel oliebollen gekocht? Zonde om die weg te gooien. Gelukkig bestaat er een trucje om ze in no time weer lekker warm én knapperig te krijgen.

Het eind van het jaar is weer in zicht en dat bekent: tijd voor oliebollen. Maar hoe kun je ze nu het beste her-opwarmen als ze eenmaal koud zijn geworden?

Advertentie

Zonder poedersuikers
Oliebollen bakken gaat helaas niet in de airfryer, maar je kunt ze er wél in opwarmen. Maar zorg er dan wel voor dat de oliebollen niet helemaal bedekt zijn met poedersuiker. Schud de poedersuiker er even af of wrijf het eraf met wat keukenpapier.

Krokant
Zet de airfryer op 180 graden en warm de oliebollen niet veel langer dan 3 minuten op. Je hoeft de airfryer dus niet voor te verwarmen. Mocht je écht knapperig van buiten willen en zacht van binnen, dan kun je voordat je de oliebollen erin stopt ook een theelepel olie in de airfryer doen. Warm de oliebollen 3 minuten op en laat ze een minuutje op een velletje keukenpapier rusten. Gooi er wat poedersuiker overheen en ze zijn klaar. Smakelijk!

Nog geen airfryer in huis? Geen paniek: voor een paar tientjes heb je er al een in huis:

Zelf oliebollen gebakken? Zó maak je de frituurpan supersnel schoon:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Moonoloog. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien