Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Ontbijt & Brunch

Ontbijt is de maaltijd die wij als eerste nuttigen op de dag. In ons geval meestal een boterham of een cracker met een beetje boter en beleg.

Het woord brunch is afkomstig van de Engelse woorden breakfast en lunch. En een brunch is precies waar de combinatie voor staat. Een laat ontbijt gecombineerd met een vervroegde lunch. Een brunch wordt vaak alleen gegeten op speciale gelegeheden of in de weekenden. Bijvoorbeeld met Pasen!

Advertentie

Er is net een nieuw boek uit waarin eenvoudige gerechtjes staan voor uw ochtendritueel. Vroeg weg of heel de ochtend de tijd. Een ontbijt voor de ochtenden dat u gewoon op pad moet en voor iedereen die weet dat een voedzaam ontbijtje de belangrijkste maaltijd op de dag is. Maar ook lekkere brunchgerechtjes voor de weekenden, wanneer u het iets rustiger aan mag doen en dus later kunt ontbijten. Een dozijn ideeën voor lunch én brunch, allemaal te vinden in dit boek.

Ontbijt & Brunch – Veltman Uitgevers B.V.
ISBN 9789048300747, prijs € 14,50
Verschijningsdatum maart 2009

U kunt Ontbijt & Brunch hier bestellen 

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien