Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Ontbijt & Brunch

Ontbijt is de maaltijd die wij als eerste nuttigen op de dag. In ons geval meestal een boterham of een cracker met een beetje boter en beleg.

Het woord brunch is afkomstig van de Engelse woorden breakfast en lunch. En een brunch is precies waar de combinatie voor staat. Een laat ontbijt gecombineerd met een vervroegde lunch. Een brunch wordt vaak alleen gegeten op speciale gelegeheden of in de weekenden. Bijvoorbeeld met Pasen!

Advertentie

Er is net een nieuw boek uit waarin eenvoudige gerechtjes staan voor uw ochtendritueel. Vroeg weg of heel de ochtend de tijd. Een ontbijt voor de ochtenden dat u gewoon op pad moet en voor iedereen die weet dat een voedzaam ontbijtje de belangrijkste maaltijd op de dag is. Maar ook lekkere brunchgerechtjes voor de weekenden, wanneer u het iets rustiger aan mag doen en dus later kunt ontbijten. Een dozijn ideeën voor lunch én brunch, allemaal te vinden in dit boek.

Ontbijt & Brunch – Veltman Uitgevers B.V.
ISBN 9789048300747, prijs € 14,50
Verschijningsdatum maart 2009

U kunt Ontbijt & Brunch hier bestellen 

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien