Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

De grote paaseitjestest 2020: dit zijn de allerlekkerste pure paaseitjes

Het is weer zo ver. Pasen is in zicht en wij van de Libelle redactie hebben ons opgeofferd om 8 verschillende merken verschillende paaseitjes te proeven. Een enorme verantwoordelijkheid, want wij willen dat jullie de allerlekkerste paaseitjes kunnen eten dit jaar. 

Pasen heeft dit jaar een andere lading dan normaal. Je kunt niet met de hele familie bij elkaar komen en ook geen leuke uitjes plannen. Dit is misschien wel een extra reden om jezelf te verwennen met de lekkerste eitjes. Ben je benieuwd welke pure paaseitjes wij het lekkerste vonden? Hieronder staat een schema met de uitslag. Jammie!

Advertentie

Heb jij al honger gekregen? Smul lekker van wat paaseitjes en laat weten wat jouw favoriete paaseitje is op Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag: #paaseitjestestlibelle

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Istock

Lees meer

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien