Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Eyeopener: man laat zien hoe je zo snel mogelijk een paprika kunt snijden

De meeste mensen snijden een paprika op dezelfde manier: ze snijden ‘m doormidden en vervolgens in reepjes. Maar wist je dat er veel handigere manier is om deze te snijden?

De Canadese TikTokker Eugene laat in een video zien dat het snijden van een paprika sneller én mooier kan.

Advertentie

Paprika eyeopener

Eugene deelt op zijn TikTok-account video’s waarin hij naar eigen zeggen ‘mensen beter leert koken’. Dat hij hier heel wat mensen mee blij maakt, blijkt wel uit dat het feit dat zijn video’s ontzettend vaak worden bekeken. Vooral zijn video waarin hij laat zien hoe je een paprika kunt snijden is erg populair en wij snappen wel waarom: zijn snij-techniek is namelijk een echte eyeopener!

Zó ga je te werk

In plaats van de paprika door midden te snijden en daarna in repen, snijdt Eugene eerst de boven- en onderkant eraf. Vervolgens snijdt hij de inhoud rollend van de buitenkant waarna hij nette plakjes snijdt:

@the_eugefoodDid you know green, yellow, orange and red bell peppers are the same pepper? ##bellpepper ##knifeskills ##learnontiktok ##tiktoktaughtme ##pepper♬ original sound – the_eugefood

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: TikTok. Beeld: iStock

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien