Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Eyeopener: man laat zien hoe je zo snel mogelijk een paprika kunt snijden

De meeste mensen snijden een paprika op dezelfde manier: ze snijden ‘m doormidden en vervolgens in reepjes. Maar wist je dat er veel handigere manier is om deze te snijden?

De Canadese TikTokker Eugene laat in een video zien dat het snijden van een paprika sneller én mooier kan.

Advertentie

Paprika eyeopener

Eugene deelt op zijn TikTok-account video’s waarin hij naar eigen zeggen ‘mensen beter leert koken’. Dat hij hier heel wat mensen mee blij maakt, blijkt wel uit dat het feit dat zijn video’s ontzettend vaak worden bekeken. Vooral zijn video waarin hij laat zien hoe je een paprika kunt snijden is erg populair en wij snappen wel waarom: zijn snij-techniek is namelijk een echte eyeopener!

Zó ga je te werk

In plaats van de paprika door midden te snijden en daarna in repen, snijdt Eugene eerst de boven- en onderkant eraf. Vervolgens snijdt hij de inhoud rollend van de buitenkant waarna hij nette plakjes snijdt:

@the_eugefoodDid you know green, yellow, orange and red bell peppers are the same pepper? ##bellpepper ##knifeskills ##learnontiktok ##tiktoktaughtme ##pepper♬ original sound – the_eugefood

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: TikTok. Beeld: iStock

Lees meer

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien