Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Partymix hapjes!

Het is bijna zonde om ze op te eten, zo mooi zijn deze hapjes. En het fijne is: ze zijn binnen dertig minuten gemaakt met ingrediënten die bijna iedereen wel in huis heeft. Spontaan feestje is dus geen enkel probleem!

Wel is het altijd handig de volgende ingrediënten in huis te hebben: diepvriesbladerdeeg, eieren, soepstengels, gerookte zalm, chorizo, gedroogde tomaten, (geraspte) kaas, verse kruiden (eventueel in de diepvries), tortillachips, gedroogde dadels, mayonaise en crème fraîche.

* Pikante zalmrolletjes
* Kruidige gehaktworstjes
* Kaashartjes
* Witlof met appelsalade
* Gevulde eitjes
* Soepstengels met gerookte zalm en rucola
* Gevulde dadels
* Guacamole op tortillachips
* Geitenkaastompouces
* Gemarineerde olijven
* Pikante gehaktballetjes

Advertentie

Zit het recept naar uw keuze er niet bij? Neem dan eens een kijkje in ons receptenboek met meer dan 1000 recepten.

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien