Libelle Zoomeravond in Blijdorp: nu maar € 10,- p.p.

Zoek binnen:

Pasta met pesto en Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht voor 4 personen:

  • 60 g grofgeraspte Parmezaanse kaas
  • 75 g rucolablaadjes of veldsla
  • 3-4 el pesto
  • zout, peper
  • handvol basilicumblaadjes

Bereidingswijze:

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar in kokend water met zout. Laat de pasta uitlekken en vang 3-4 el kookvocht op. Doe de pasta over in een warme kom en roer er de pesto, het opgevangen kookvocht, kaas, basilicum en rucola door.

Bereiden: Oventijd: 25 min. Ca. 436 Kcal.

Advertentie

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking

Voor meer recepten, neem ook eens een kijkje in ons receptenboek met meer dan 1000 recepten.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien