Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Pasta met pesto en Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht voor 4 personen:

  • 60 g grofgeraspte Parmezaanse kaas
  • 75 g rucolablaadjes of veldsla
  • 3-4 el pesto
  • zout, peper
  • handvol basilicumblaadjes

Bereidingswijze:

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar in kokend water met zout. Laat de pasta uitlekken en vang 3-4 el kookvocht op. Doe de pasta over in een warme kom en roer er de pesto, het opgevangen kookvocht, kaas, basilicum en rucola door.

Bereiden: Oventijd: 25 min. Ca. 436 Kcal.

Advertentie

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking

Voor meer recepten, neem ook eens een kijkje in ons receptenboek met meer dan 1000 recepten.

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien