Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Pasta met pesto en Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht voor 4 personen:

  • 60 g grofgeraspte Parmezaanse kaas
  • 75 g rucolablaadjes of veldsla
  • 3-4 el pesto
  • zout, peper
  • handvol basilicumblaadjes

Bereidingswijze:

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar in kokend water met zout. Laat de pasta uitlekken en vang 3-4 el kookvocht op. Doe de pasta over in een warme kom en roer er de pesto, het opgevangen kookvocht, kaas, basilicum en rucola door.

Bereiden: Oventijd: 25 min. Ca. 436 Kcal.

Advertentie

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking

Voor meer recepten, neem ook eens een kijkje in ons receptenboek met meer dan 1000 recepten.

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien