Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Patat, friet of fritten?

Het is niet erg gezond, maar wel erg lekker. De een lust graag een patatje van Bram Ladage, de ander houdt van Franse frietjes en weer iemand anders vindt grootmoeders fritten het lekkerst. Sommigen geven de voorkeur aan knapperige patat en anderen hebben ze liever niet zo doorbakken.

Frietjes zijn overal te verkrijgen, even geen zin om te koken dan rijd of loop je toch even naar de snackbar, zit je in een chic restaurant, ook dan kunnen er altijd frietjes bij geserveerd worden. Een dagje naar Belgie? Je kan kiezen uit een Brusselse wafel, een gezond smoske of Vlaamse frieten en bijna iedere Hollander zie je lopen met een zak friet met daarop een grote klodder mayonaise.

Advertentie

Smaken mogen dan verschillen, maar iedereen is het met elkaar eens dat verse papat het lekkerst is. Een van de redenen waarom Vlaamse fritten de voorkeur hebben bij vele mensen. Ook al is het makkelijk om naar snackbar om de hoek te lopen, zelf maken kost echt niet zoveel tijd als u denkt én het is stukken goedkoper. Hier een link naar iemand die in een paar simpele stappen beschrijft hoe u de lekkerste Vlaamse frieten zelf kan bakken.

Bon appetit!

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien