Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Ja, echt: er bestaan nu pepernoten met de smaak kaas

Pepernoten zijn eigenlijk bedoeld voor de tijd rondom 5 december, maar inmiddels is de lekkernij een uit de hand gelopen zoetigheid geworden.

Want er worden al jaren allerlei gekke smaken bedacht voor de originele kruidnoot. Zo heb je ze met witte chocolade, donkere chocolade, truffel, aardbei, banaan, yoghurt… En nu ook in de smaak kaas.

Advertentie

Hollands
Oftewel: kaaspepernoten. De speciale smaak wordt bij Jamin verkocht. Kaasliefhebbers reageren massaal op het blijde nieuws. Bij de omschrijving staat: ‘Hollandser wordt het niet, met choco kruidnoten die naar kaas smaken. Ja echt, kan dat? Ja dat kan’. Durf jij het aan?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Jamin. Beeld: iStock

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien