Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Pizza over? Dit is de beste manier om 'm weer op te warmen

Bestel je een pizza, dan bestaat er een kans dat je een paar punten overhoudt. Zo’n ding is natuurlijk ook wel er-rug groot. Gooi deze niet weg, want je kunt het namelijk gewoon weer opwarmen.

De smaak kan zelfs beter worden.

Advertentie

Optie 1: magnetron
De magnetron is een optie, maar eigenlijk ook weer niet. Je pizza wordt er namelijk niet bepaald lekkerder op, eerder slap en smakeloos door. Snel opgewarmd is het wel, maar er is een betere optie.

Optie 2: oven
Waarschijnlijk de meest logische optie is de oven. Goed opgewarmd, maar snel gaat dit natuurlijk niet. Daarnaast bestaat een kans dat de warmte niet helemaal gelijk wordt verdeeld en je dus verbrande of slappe stukjes kunt krijgen. Willen we niet.

Optie 3: pan
Wat je wel moet doen? De pizza in de pan. Het liefst een gietijzeren, maar en normale lukt ook prima. Doe de pizza in de pan en leg er een deksel op (belangrijk). Wil je ‘m extra knapperig? Zet het vuur dan hoog. Voel na een paar minuten of de pizza lekker warm is en je bent weer klaar voor ronde 2.

Oven te klein voor 2 pizza’s? Zo passen ze er tóch tegelijk in:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Men’s health. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien