Proef de kookkunsten van Tamara, Arthur en Linda
Gedurende de Libelle Zomerweek gaan 13 dames en één man hun ingezonden ‘Lekkerste stukje vlees’ bakken. Doe dan mee met de receptenwedstrijd die Libelle in samenwerking met Croma organiseert! En wie weet, bakt u straks op de Libelle Zomerweek uw favoriete vleesgerecht.
Maandag 17 mei
Tamara van der Wouden bijt vandaag het spits af met haar recept: Een gehaktballetje Caprese. Voor 2 personen belegt u 2 broodjes met een gehaktballetje (mooi in plakken gesneden) en besprenkelt deze gehaktballen met Basilicumpesto. Een superlekkere en verrassende combinatie. En…met gemak klaar binnen 20 minuten!
Arita Immerzeel gaat op de zomerweek Tapasballetjes maken. Deze tapasballetjes kunnen geserveerd worden met een prikkertje.Als dit een vlaggetje is, kan hier de leeftijd van de jarige opgeschreven worden. Ook leuk is een bamboeprikkertje van de toko. Op een grotere spies passen drie (verschillende)balletjes met een komkommer schijf en/of tomaatje er tussen.
Dinsdag 18 mei
Johanna Awui bakt op dinsdag voor u De Karbon-Hawaaier. Een Karbonade op z’n Indonesisch, met satésaus, atjar en kroepoek. Eet smakelijk of Selamat makan! Tip! Het eten wordt nog makkelijker door nu langs het bot de stukjes vlees af te snijden. Zet een schoteltje neer om het bot er op te leggen.
Donají Ruiz Villafañe bakt op de Zomerweek een Karbonade met Groene Dressing. Een snel en makkelijk recept voor 2 personen!
Woensdag 19 mei
Astrid van der Velde-van Dolen maakt Gehaktballetjes in stroganoffsaus, lekker met aardappelpuree en sla!
Mieke Schoutsen Jordan maakt het recept: Thaïse gehakt snack balletjes. Serveertip: leg de balletjes op een met komkommer en tomaten versierd bord en serveer er een schaaltje zoetzure komkommersaus bij.
Donderdag 20 mei
Anita de Groot maakt vandaag een Broodje Hamburger a la Ronald. Bent u benieuwd wat voor ingrediënten zij hier voor gebruikt en hoe dit heerlijk broodje eruit ziet? Zorg dat u op 20 mei in de Croma stand aanwezig bent!
Joyce Bossink-Sturtz gaat voor het recept: Pizzaburger met pestosaus. Joyce tovert een complete Itliaanse maaltijd op tafel met pasta en italiaanse salade.
Vrijdag 21 mei
Arthur Vos, de enige man die tijdens de zomerweek zijn kookkunsten komt tonen, gaat voor een heerlijke Varkenshaas, geserveerd met Kastanje Champignons.
Het recept van Karen Postma is Varkenshaasje met roomsaus. Lekker met gebakken aardappelen en een salade.
Zaterdag 22 mei
Linda Voskuil bakt vandaag een Tartaarring met spinazie en ei, een recept voor 4 personen. Heerlijk om te eten met frites en komkommersalade.?
Yvonne burgers presenteert vandaag haar recept voor Rundertartaar Mediterraans aan u. Serveer de tartaartjes met Tzaziki. Hierbij een stuk Grieks brood en een salade en u hebt een complete zomerse maaltijd. Laat de zon maar schijnen en u hebt even het gevoel dat u in Griekenland bent!
Zondag 23 mei
Lizet Stals bakt vandaag Haaskarbonade met Mango Salsa en ham-chips. Een recept voor 4 personen, compleet met recept voor een overheerlijke Mango Salsa!
Antonina Pietrosanti maakt een Cajun-Karbonaadje met wasabi-guacamole. Een heerlijk stukje vlees met guacamole en bonen. Serveren met een frisse gemengde salade en/of punten warm Turks brood.
Wie bereidt het lekkerste stukje vlees met Croma? Kom kijken, proeven en maak meteen extra voordelig kennis met Croma Vloeibaar, voor maar €1,-!
Paviljoennummer: 3.107