Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit ingrediënt voegt Queen Elizabeth altijd aan haar bananenbrood toe

Bananenbrood is lekker en als je het juiste recept volgt ook nog eens hartstikke gezond. Queen Elizabeth is in ieder geval fan. Hoewel ze het niet zelf bakt, heeft er graag altijd een bepaald ingrediënt inzitten.

Darren McGrady, voormalig chef-kok van de Britse royals, onthulde aan Business Insider het recept voor het bananenbrood dat ze eten in Buckingham Palace. Hij gaf ook het geheime ingrediënt prijs waar Queen Elizabeth zo’n fan van is.

Advertentie

Wat volgens haar niet mag ontbreken in de lekkernij? Rozijnen. “In het paleis hadden we altijd een bananenbrood in de koelkast staan. Als prinses Anne spontaan langskwam en een afternoon tea wilde, konden we altijd een plakje uit de koelkast pakken.”

Rozijnen in bananenbrood

Rozijnen toevoegen aan bananenbrood is een hartstikke goed idee. Zowel de gele als de bruine rozijnen zijn een bron van vezels. Dit helpt je cholesterolgehalte verbeteren en het ondersteunt de gezondheid van je hart. Daarnaast zitten er in de kleine, gedroogde druiven ook eiwitten en calcium.

Zo snijd je gemakkelijk een banaan in de lengte én in gelijke plakjes voor je bananenbrood:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Wellandgood. Beeld: iStock

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien