Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Red velvet of amaretto: kies nu de nieuwste smaak kruidnoten

De chocolade kruidnoten kennen we inmiddels wel. Maar er liggen tegenwoordig nog tientallen andere bijzondere smaken in de schappen, zoals framboos, kokos en en meringue. 

En of dat nog niet genoeg is, komt Bolletje nu met de ‘kruidnoten challenge‘. Ze zijn namelijk op zoek naar nieuwe smaken die nóg lekkerder zijn. “Jij bedenkt ze, Bolletje bakt ze”, schrijft het bedrijf.

Advertentie

Stemmen
Daarom vraagt Bolletje aan al hun klanten welke kruidnootsmaak ze volgend jaar graag in de winkels zien liggen. De jury koos uit alle 9000 inzendingen de 10 lekkerste smaken. En nu is het de beurt aan de consumenten om te stemmen. Welke smaak wil jij volgend jaar in de winkels zien?

Bijzondere smaken
Je kunt kiezen uit de volgende smaken kruidnoten:
Amaretto
Appelkruimel
Banoffee (banaan toffee)
Brownie
Carrot cake
Gember citroen
Hazelnoot praliné crunch
Citroen cheesecake
Red velvet
Yogi

Durf jij ze allemaal te proeven straks? Stemmen kan tot 4 december. Op pakjesavond, 5 december, wordt de top 3 bekendgemaakt. Deze smaken zullen volgend jaar rond Sinterklaas in de schappen liggen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Bolletje. Beeld: iStock

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien