Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Red velvet of amaretto: kies nu de nieuwste smaak kruidnoten

De chocolade kruidnoten kennen we inmiddels wel. Maar er liggen tegenwoordig nog tientallen andere bijzondere smaken in de schappen, zoals framboos, kokos en en meringue. 

En of dat nog niet genoeg is, komt Bolletje nu met de ‘kruidnoten challenge‘. Ze zijn namelijk op zoek naar nieuwe smaken die nóg lekkerder zijn. “Jij bedenkt ze, Bolletje bakt ze”, schrijft het bedrijf.

Advertentie

Stemmen
Daarom vraagt Bolletje aan al hun klanten welke kruidnootsmaak ze volgend jaar graag in de winkels zien liggen. De jury koos uit alle 9000 inzendingen de 10 lekkerste smaken. En nu is het de beurt aan de consumenten om te stemmen. Welke smaak wil jij volgend jaar in de winkels zien?

Bijzondere smaken
Je kunt kiezen uit de volgende smaken kruidnoten:
Amaretto
Appelkruimel
Banoffee (banaan toffee)
Brownie
Carrot cake
Gember citroen
Hazelnoot praliné crunch
Citroen cheesecake
Red velvet
Yogi

Durf jij ze allemaal te proeven straks? Stemmen kan tot 4 december. Op pakjesavond, 5 december, wordt de top 3 bekendgemaakt. Deze smaken zullen volgend jaar rond Sinterklaas in de schappen liggen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Bolletje. Beeld: iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien