Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Knap kleurtje: er bestaat nu een roze ananas (die nóg lekkerder is dan de gele)

Gek op roze én op fruit? Dan is de roze ananas van de Amerikaanse supermarktketen Del Monte echt iets voor jou. Die zou zelfs nog lekkerder zijn dan de originele gele.

Het bedrijf bracht de roze ananas onder de naam Pinkglow Pineapple onlangs op de markt. En die ziet er niet alleen nóg fleuriger uit, het smaakt ook nog eens zoeter.

Advertentie

Eindelijk een roze ananas

Het klinkt simpel: een ananas, maar dan roze. Maar om dit voor elkaar te krijgen en uiteindelijk op de markt te kunnen brengen, was Del Monte maar liefst zestien jaar bezig, Het stukje fruit zou eerst rosé pineapple heten, maar daar hebben ze toch vanaf gezien. De vrucht is genetisch gemanipuleerd, waardoor de ananas niet meer zo zurig smaakt, maar juist lekker zoet. Door natuurlijk pigment toe te voegen en het een en ander aan de enzymen te veranderen, heeft ‘ie een roze kleur. En dat maakt de vrucht een lust voor het oog.

Gezellig sapje

Als je een sapje maakt met appel, peer of banaan, krijgt het drankje een gelige kleur. Saa-haai! Wat dacht je van een knalroze sapje? Dat krijg je als je de Pinkglow Pineapple erdoorheen mixt. Zo krijg je je vitamientjes op een wel heel gezellige en Instagram-waardige manier binnen.

Pittig prijskaartje

Het bedrijf maakte een eigen Instagram-account aan voor de ananas, en daarop kunnen we zien dat de roze vrucht wel heel leuke plaatjes oplevert. Smoothies en fruitsalades zien er zo een stuk kleurrijker uit. Maar er zit wel één nadeel aan. Het fruitstuk is namelijk ontzettend duur. Doordat de ananas maar liefst 24 maanden moet groeien en met de hand geplukt wordt, kost ‘ie niet maar iets van € 3,- zoals een normale ananas. Het roze exemplaar kost € 42,-! Tja, zo stom is dat geel ineens niet meer… Mocht je toch verkocht zijn, dan kun je de vrucht hier bestellen, maar voorlopig wordt ‘ie alleen nog in de Verenigde Staten bezorgd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Del Monte® Pinkglow™ pineapple (@pinkglowpineapple) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Del Monte® Pinkglow™ pineapple (@pinkglowpineapple) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Del Monte® Pinkglow™ pineapple (@pinkglowpineapple) op

Zó maak je een heerlijk verfrissende ananastaart: 

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Flair. Beeld: iStock

ROZE ANANAS

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien