Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Roze knipoog uit Slovenie

Hij omschrijft de rosé alszijnde jong, fris, aantrekkelijk en trendy. Ook al staat Slovenië nog niet echt bekend in Nederland als een echt wijnland, toch worden er hier al eeuwenlang verrassende en hoogwaardige wijnen gemaakt. Niet het produceren van grote volumes, maar het creëren van een bijzondere wijn staat in Slovenië hoog in het vaandel. De Pinky Chick is één van de moderne wijnen van de 800 jaar oude Sloveense wijnkelder ‘Ptujska Klet’ en vanuit deze visie ontwikkelde ‘Ptujska Klet’ een complete lijn wijnen, met de naam ‘Pullus’. Dit assortiment bestaat uit frisse wijnen en gerijpte wijnen, dessertwijnen en mousserende wijnen. Doordat ze pas worden afgevuld en van schroefdop worden voorzien zodra ze de wijnkelder verlaten, blijven deze jonge wijnen fris.

Dit assortiment heeft meerdere prijzen ontvangen, maar de ‘Pinky Chick’ is absoluut de topper van het assortiment. Wellicht dus toch de moeite waard om dit jonge en frisse wijntje met de ietwat rare naam toch eens te proberen.

Advertentie

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien