Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Wow, er bestaan nu vegan roze koeken die nét wat beter voor je zijn

Roze koeken: wie kent ze niet? Of beter gezegd: wie is er niet verslaafd aan geweest? Maar wat zít er eigenlijk in deze roze rakkers? Een boel suiker, that’s for sure. Daarom komt koekenbakker Donny Craves met roze koeken 2.0.

En die zijn 100% plantaardig en luisvrij. Ehm, luisvrij? Ja, dat lees je goed. De mooie kleur van de topping komt bij gewone roze koeken namelijk niét tot stand omdat er frambozen of een ander rood fruit in zijn verwerkt. Het is namelijk gekleurd met het bloed van luizen. Iel. Gelukkig zijn deze roze koeken uitgevonden!

Advertentie

DonnyCraves-Libelle

Dit zit erin
En de ingrediënten? Onder andere havermoutmeel, kikkererwten en rode biet en rozenbottel voor het knalroze glazuur. In elke roze koek zit 21 gram groenten verstopt. Allemaal goed voor een smeuïge cake en een krakend glazuurlaagje. De voedzame ingrediënten zorgen bovendien voor vezels, eiwitten en mineralen. Nee, de vegan roze koeken doen absoluut niet onder voor hun mierzoete broertje. Snoepen was nog nooit zo verantwoord!


Proeven?
Je vindt de plantaardige roze koeken bij geselecteerde koffiezaken voor €2,49 per stuk. Online bestel je ze bij Donny Craves.

Bron: Culy. Beeld: Donny Craves & ANP. 

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien