Queen-Musical ‘We Will Rock You’: tot € 15,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Salade met bonen en peulvruchten

Hoofdgerecht voor 4 personen:
300 g sperziebonen
300 g peultjes
300 g gedopte doperwtjes (vers of diepvries)
300 g gedopte tuinbonen (vers of diepvries)
1-2 el citroensap
4-6 el olijfolie
3 lente-uitjes, in ringen
handvol peterselieblaadjes
125 g
geschaafde pecorino
peper en zout

Bereidingswijze:

Advertentie

  1. Kook 300 g sperziebonen en 300 g peultjes in 4-8 min. beetgaar.
  2. Kook 300 g gedopte doperwtjes (vers of diepvries) en 300 g gedopte tuinbonen (vers of diepvries, verwijder eventueel het grijsgroene velletje) in 2-5 min. beetgaar.
  3. Laat de groenten uitlekken en afkoelen.
  4. Meng ze met een dressing van 1-2 el citroensap, zout, peper en 4-6 el olijfolie.
  5. Bestrooi met 3 lente-uitjes in ringen, handvol peterselieblaadjes en 125 g geschaafde pecorino.

Bereidingstijd: circa 30 min.
Circa 380 kcal p.p.

Productie & receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking.

Meer hoofdgerechten

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien