Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Senseo® Flavors – ontwerp uw eigen koffiemachine

U kunt nu online uw eigen unieke SENSEO® koffiemachine ontwerpen die helemaal past bij uw persoonlijkheid en perfect staat in uw keuken. Volgens SENSEO® zou een koffiemachine, net als een koffiemoment, een heel persoonlijk iets moeten zijn.

Senseo® Flavors, een origineel cadeau!
Of u Flavors gebruikt om voor uzelf een koffiemachine te ontwerpen, of cadeau geeft op bijvoorbeeld een housewarming, u kunt er alle kanten mee op en de machine zo persoonlijk maken als u zelf wil. De personalisatiedienst heeft een brede reeks aan opties via een verzameling van ontwerpen die uw smaak weerspiegelen: klassiek of eigentijds, gedurfd of discreet. Het ontwerpproces begint met de selectie uit een kleurenportfolio en een brede waaier aan elegante motieven op www.senseo.nl/flavors. Vervolgens krijg u een reeks van geïnspireerde suggesties te zien, en kiest u uw favoriete ontwerp. De koffiemachine wordt bij u thuis bezorgd.
Uw SENSEO® koffiemachine mag dan aan de buitenkant uniek zijn, toch kun je keer op keer rekenen op hetzelfde kwalitatieve kopje vers gezette SENSEO® koffie met een subtiel aroma en een heerlijk schuimlaagje.

Advertentie

SENSEO® Flavors is uitsluitend online verkrijgbaar voor €149,00.Voor informatie en bestellingen kunt u terecht op www.senseo.nl/flavors.

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien