Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Heerlijk avondje: deze Sinterklaas-borrelplank is een hit op Pinterest

Het heerlijk avondje is natuurlijk geen heerlijk avondje zonder het lekkerste Sint-snoepgoed. Kruidnoten, chocoladeletters, pepernoten, taaitaai en speculaas: het zit vanaf het eind van de zomer al in ons hoofd. Het leuke: dit jaar mag het gewoon allemaal. Samen op een gezellige Sinterklaas-borrelplank.

Dit jaar ziet pakjesavond er misschien net wat anders uit, maar dat is eigenlijk alleen maar reden om het gezelliger dan ooit te maken. Een gezellige avond met het gezin met cadeautjes en het lekkerste snoepgoed.

Advertentie

Sinterklaas-borrelplank

Op Pinterest kun je heel veel Sinterklaas-inspiratie vinden. De mooiste decoratie, de leukste manier om je cadeautjes in te pakken en lekkere recepten. Zoals een gezellige Sinterklaas-borrelplank. Bij een borrelplank denk je misschien al snel aan hartige snacks, maar op pakjesavond maken we er een zoete variant van met veel snoepgoed en warme chocolademelk. Ziet er niet alleen leuk uit, maar ook de snacks zijn zonder twijfel een hit:

 

Zelf een Sinterklaas-borrelplank samenstellen

Je kunt de borrelplank voor pakjesavond zo gek maken als je zelf wilt. Bak je bijvoorbeeld de kruidnoten zelf of gooi je je mandje vol in de supermarkt? Ook zou je bijvoorbeeld nog een lekkere cake of taart kunnen maken voor op de plank. Kruidnoten, pepernoten, een chocoladeletter en warme chocolademelk mogen in ieder geval niet ontbreken. Daar kun je een van deze recepten eventueel nog aan toevoegen:


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien