Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Er is nu Sinterklaas pindakaas te koop: smeer wat kruidnoten op je brood

Pindakaas is lekker, pepernoten zijn heerlijk: waarom dan niet het beste van twee werelden combineren? Zoiets zullen ze gedacht hebben bij Calvé.

Het pindakaasmerk komt nu namelijk op de proppen met speciale ‘Sinterklaas pindakaas’.

Advertentie

Smikkelen
In de pindakaas zitten – je raadt het al – kruidnootjes. De kruidnoten zijn verwerkt tot een kruimel, waardoor de pindakaas naast smeuïïg ook lekker crunchy is. Tenminste: we hebben het zelf (nog) niet geproefd, maar daar hopen we wel op. Het klinkt in ieder geval als lekker Hollands: pindakaas met pepernoten erin.

De limited edition potten zijn tijdelijk te krijgen bij onder andere Plus, Dirk en Deen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Calvé. Beeld: iStock

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien