Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Vergeet de chocoladeletter: dit jaar wil je een sinterklaasletter van kroket

Elk jaar is het rond het sinterklaasfeest weer even spannend: welke grappige snack wordt er nú weer bedacht? 

Zo bestaan er al letters van kaas of pepernoten met gin-tonic. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is er. Maar dit jaar is het de eer aan de kroket. Nieuw is namelijk de ‘kroketletter’. Dat is precies wat je denkt dat het is.

Advertentie

Snacken maar
De oer-Hollandse snack wordt door de Croquetten Boutique in Utrecht gemaakt en is vanaf november te krijgen. Je kunt kiezen uit een kroketletter met vlees, een kroket met kaas of een kroket met mokka-hazelnoot. Er bestaat ook een zoete variant, dus, mocht je de gewone chocoladeletter wat saai vinden. Je kunt ‘m zelf in de oven of de airfryer doen.

Ze zijn lekker groot, zeker als je naam begint met een ‘M’ of een ‘W’, dus gezellig delen is wel aan te raden. Of je moet erg veel lekkere trek hebben… Vooruit, dat mag in deze tijd van het jaar.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: iStock

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien