Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Uitvinding van de eeuw: deze siroop laat je water naar rosé smaken

Dat het niet echt verstandig is om de hele dag rosé te drinken, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen, maar wat als we je nu eens zouden vertellen dat je dit voortaan tóch zonder een schuldgevoel kunt doen?

Met de zogeheten ‘Rosé wine drink enhancer’ kun je namelijk je glas water in je lievelingswijn doen veranderen.

Advertentie

Natuurlijke smaken
Dit betekent dat je voortaan de hele dag aan de rosé kunt lurken, zonder dat je daar raar op aangekeken wordt. De ‘Rosé wine drink enhancer’ is gemaakt van ‘natuurlijke smaken met andere natuurlijke smaken’ zo valt er op de verpakking te lezen en is goed voor zo’n 24 glazen wijn. O, en het goedje is ook nog eens suikervrij!

Beschikbaar
Klinkt als een droom toch? Helaas moet je voor dit flesje wel even de oceaan oversteken: de siroop is namelijk vooralsnog alleen te vinden in de Amerikaanse supermarkt Walmart. Het is namelijk één van de non-alcoholische toevoegingen aan het Great Value-huismerk van de supermarkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even Walmart is getting in on the rosé trend! They now have a Great Value brand Rosé Wine water enhancer. 🤔

Een bericht gedeeld door CandyHunting (@candyhunting) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elle Eten. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien