6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Uitvinding van de eeuw: deze siroop laat je water naar rosé smaken

Dat het niet echt verstandig is om de hele dag rosé te drinken, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen, maar wat als we je nu eens zouden vertellen dat je dit voortaan tóch zonder een schuldgevoel kunt doen?

Met de zogeheten ‘Rosé wine drink enhancer’ kun je namelijk je glas water in je lievelingswijn doen veranderen.

Advertentie

Natuurlijke smaken
Dit betekent dat je voortaan de hele dag aan de rosé kunt lurken, zonder dat je daar raar op aangekeken wordt. De ‘Rosé wine drink enhancer’ is gemaakt van ‘natuurlijke smaken met andere natuurlijke smaken’ zo valt er op de verpakking te lezen en is goed voor zo’n 24 glazen wijn. O, en het goedje is ook nog eens suikervrij!

Beschikbaar
Klinkt als een droom toch? Helaas moet je voor dit flesje wel even de oceaan oversteken: de siroop is namelijk vooralsnog alleen te vinden in de Amerikaanse supermarkt Walmart. Het is namelijk één van de non-alcoholische toevoegingen aan het Great Value-huismerk van de supermarkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even Walmart is getting in on the rosé trend! They now have a Great Value brand Rosé Wine water enhancer. 🤔

Een bericht gedeeld door CandyHunting (@candyhunting) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elle Eten. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien