Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Smullen: je kunt nu Baileys ijsjes kopen in de supermarkt

Is Baileys één van jouw favoriete drankjes? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Vanaf donderdag kun je namelijk van de romige smaak van Baileys genieten, maar dan bevroren en op een stokje.

Lidl gaat Baileys ijsjes verkopen in drie verschillende smaken, namelijk caramel sensation, chocolate deluxe en coffee dream.

Advertentie

Koopje
De ijsjes liggen vanaf 15 augustus in de schappen en je hoeft er niet diep voor in de buidel te tasten. Voor een doos met 4 ijsjes betaal je namelijk slechts 2,49 euro. Hoeveel procent alcohol er in een ijsje zit, staat niet op de website van de Lidl. Maar aan het NIX18-logo kunnen we in ieder geval wel opmaken dat de ijsjes niet geschikt zijn voor kinderen zijn. Eigenlijk best fijn, want dat betekent meer voor jou!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Lidl. Beeld: iStock, Lidl

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien