Nu te koop: speciale uitgave Libelle Vrijheid 75 jaar

Zoek binnen:

Snelle guacamole

Heb je net zin in een lekkere guacamole, zijn de avocado’s nog niet rijp! En met harde avocado’s kun je geen smeuïge dip maken. Zoek volgende keer als je avocado’s koopt eens naar de eetrijpe EAT ME avocado’s! Deze zijn bij aankoop altijd rijp & heerlijk romig van smaak!   

Advertentie

Direct genieten!

De EAT ME avocadotelers wachten met het plukken van avocado’s tot het oliegehalte in de vrucht perfect is. De natuurlijke olie geeft de EAT ME avocado zijn romigheid en smaak. Door de vruchten na de oogst op een juiste wijze te rijpen zijn de avocado’s bij aankoop eetrijp en klaar om grenzeloos van te genieten. Daarnaast is avocado is één van de weinige vruchten die goede vetten bevat. Avocado is namelijk rijk aan onverzadigde vetzuren. Daarnaast zijn avocado’s van nature een bron van vitamine E en B6 en rijk aan vezels. Een advocado leent zich ook perfect voor het maakt van een snelle guacamole. Lekker om te dippen met tortilla chips of heerlijk op een stokbroodje.

Wat heb je nodig?

  • 2 eetrijpe EAT ME avocado’s
  • 1 teentje knoflook
  • ¼ chilipeper
  • 1 uitje
  • 1 tomaat
  • sap van ½ limoen
  • peper & zout

Extra nodig: tortilla chips

Zó maak je het

Lepel het vruchtvlees uit de avocado en maak het met een vork of blender fijn. Schep het in een kom en roer het limoensap er doorheen. Snipper de chilipeper, knoflook en ui. Voeg de ui, knoflook en chilipeper toe en roer alles goed door elkaar. Roer daarna de tomaat er doorheen en breng de guacamole op smaak met peper en zout.

Tip: Bewaar rijpe avocado’s in de koelkast voor een langere houdbaarheid.

Meer heerlijke avocado recepten vind je op hier

Wist je dat?

Nature’s Pride, het bedrijf achter de eetrijpe EAT ME avocado’s, volgt de oogstseizoenen van de verschillende landen en zo het hele jaar door de lekkerste avocado’s kan leveren.

Meer avocado: lekkere avocado met garnalen.

 

[customfield]meetpixel[/customfield]

20 vragen aan Lex Uiting: “Er zijn anderen die beter zijn, maar ik kan óók iets”

Lex uiting - Libelle

Premium

Presentator Lex Uiting (33) bracht onlangs het nummer Danse Ôs Vreej uit, als eerbetoon aan 75 jaar vrijheid. Hij woont met zijn vriendin Suus in Amsterdam.

Waarom heb je het nummer Danse Ôs Vreej uitgebracht?
“Het is het meest persoonlijke liedje dat ik ooit heb geschreven. Het is het verhaal van mijn omaatje, zij is nu 90. Ik was bij haar op bezoek en ze vertelde over de oorlog, hoe ze tijdens de bevrijding al die jaren oorlog van zich heeft afgedanst.”

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien