Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Snelle guacamole

Heb je net zin in een lekkere guacamole, zijn de avocado’s nog niet rijp! En met harde avocado’s kun je geen smeuïge dip maken. Zoek volgende keer als je avocado’s koopt eens naar de eetrijpe EAT ME avocado’s! Deze zijn bij aankoop altijd rijp & heerlijk romig van smaak!   

Advertentie

Direct genieten!

De EAT ME avocadotelers wachten met het plukken van avocado’s tot het oliegehalte in de vrucht perfect is. De natuurlijke olie geeft de EAT ME avocado zijn romigheid en smaak. Door de vruchten na de oogst op een juiste wijze te rijpen zijn de avocado’s bij aankoop eetrijp en klaar om grenzeloos van te genieten. Daarnaast is avocado is één van de weinige vruchten die goede vetten bevat. Avocado is namelijk rijk aan onverzadigde vetzuren. Daarnaast zijn avocado’s van nature een bron van vitamine E en B6 en rijk aan vezels. Een advocado leent zich ook perfect voor het maakt van een snelle guacamole. Lekker om te dippen met tortilla chips of heerlijk op een stokbroodje.

Wat heb je nodig?

  • 2 eetrijpe EAT ME avocado’s
  • 1 teentje knoflook
  • ¼ chilipeper
  • 1 uitje
  • 1 tomaat
  • sap van ½ limoen
  • peper & zout

Extra nodig: tortilla chips

Zó maak je het

Lepel het vruchtvlees uit de avocado en maak het met een vork of blender fijn. Schep het in een kom en roer het limoensap er doorheen. Snipper de chilipeper, knoflook en ui. Voeg de ui, knoflook en chilipeper toe en roer alles goed door elkaar. Roer daarna de tomaat er doorheen en breng de guacamole op smaak met peper en zout.

Tip: Bewaar rijpe avocado’s in de koelkast voor een langere houdbaarheid.

Meer heerlijke avocado recepten vind je op hier

Wist je dat?

Nature’s Pride, het bedrijf achter de eetrijpe EAT ME avocado’s, volgt de oogstseizoenen van de verschillende landen en zo het hele jaar door de lekkerste avocado’s kan leveren.

Meer avocado: lekkere avocado met garnalen.

 

[customfield]meetpixel[/customfield]

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien