Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Sprankelende proseccoglazen

Prosecco is een witte druivensoort waar een fruitige mousserende wijn van wordt gemaakt. In Nederland wordt het vaak gedronken als aperitiefwijntje, in Italie daarentegen wordt Prosecco het hele jaar door gedronken.

Een voordeel deze mousserende wijn is dat het een vrij laag alcoholpercentage heeft in tegenstelling tot de stille wijnen. Dit varieert vaak tussen de elf en de twaalf procent. Buitendat is dit een relatief caloriearm drankje en kun je het het beste drinken uit een tulpachtige flûte. De echte kenners schijnen dit ook nog eens het liefste te drinken uit kristallen glazen omdat in deze combinatie de bubbels het langst bewaard blijven en de Prosecco dus het beste smaakt.

Advertentie

Voor de liefhebbers van dit Italiaanse drankje zijn er hele mooie, en jawel, tulpachtige flûtes van kristalglas te verkrijgen. De collectie van Pearls is redelijk aan de prijs, maar de zes verschillende ontwerpen zijn wel heel erg mooi en zoals de kenners dus aangeven zijn dit dé glazen waar Prosecco uit gedronken hoort te worden.

De glazen zijn te koop bij de Bijenkorf of via de website van Ritzenhoff kunt u de overige verkoopadressen vinden.

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien