Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Sprankelende proseccoglazen

Prosecco is een witte druivensoort waar een fruitige mousserende wijn van wordt gemaakt. In Nederland wordt het vaak gedronken als aperitiefwijntje, in Italie daarentegen wordt Prosecco het hele jaar door gedronken.

Een voordeel deze mousserende wijn is dat het een vrij laag alcoholpercentage heeft in tegenstelling tot de stille wijnen. Dit varieert vaak tussen de elf en de twaalf procent. Buitendat is dit een relatief caloriearm drankje en kun je het het beste drinken uit een tulpachtige flûte. De echte kenners schijnen dit ook nog eens het liefste te drinken uit kristallen glazen omdat in deze combinatie de bubbels het langst bewaard blijven en de Prosecco dus het beste smaakt.

Advertentie

Voor de liefhebbers van dit Italiaanse drankje zijn er hele mooie, en jawel, tulpachtige flûtes van kristalglas te verkrijgen. De collectie van Pearls is redelijk aan de prijs, maar de zes verschillende ontwerpen zijn wel heel erg mooi en zoals de kenners dus aangeven zijn dit dé glazen waar Prosecco uit gedronken hoort te worden.

De glazen zijn te koop bij de Bijenkorf of via de website van Ritzenhoff kunt u de overige verkoopadressen vinden.

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien