Stijlvolle designertas van € 295,- voor € 79,95!

Zoek binnen:

Déze taart past het beste bij jouw sterrenbeeld

Niets zo genieten als een lekker stuk taart. Ben je benieuwd naar welke taart bij jouw past volgens de astrologie? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Waterman

20 januari t/m 10 februari
Watermannen zijn krachtig en hebben over het algemeen een fijn en meegaand karakter. Ze zijn vaak sterk overtuigd van hun eigen gelijk, maar vinden feiten ook heel belangrijk. Daarom zijn ze met goede argumenten makkelijk over te halen.

Taart: een ijstaart.

Advertentie

Vissen
19 februari t/m 20 maart
Vissen zijn aardige en empathische mensen. Ze kunnen de emoties van anderen goed aanvoelen en mensen waar nodig helpen. Ook zijn ze relaxt en easy going, dus ze hebben vaak een grote groep vrienden met wie ze een stukje taart kunnen delen.

Taart: een cheesecake.

Ram
21 maart t/m 19 april
De Ram is zeker niet op zijn of haar mondje gevallen en heeft een uitgesproken mening. Ze zullen altijd laten weten dat ze er zijn en je zult ze niet snel vergeten. Vandaar een taart die ook een onvergetelijke indruk achter laat. 

Haar taart: een worteltaart met citroenglazuur. 

Stier
20 april t/m 20 mei
De Stier is enorm gedreven en zal niet snel afwijken van zijn of haar plannen. Ze zijn betrouwbaar en willen altijd het beste voor anderen. Waarde hechten aan dure en luxe dingen? Dat is niet echt iets voor een Stier. Vandaar dat hun taart simpel, maar wel heel lekker is.

Taart: een vruchtenvlaai van verse vruchten.

Tweelingen
21 mei t/m 20 juni
Tweelingen zijn erg nieuwschierig, maar soms ook wispelturig. Ook hebben ze een rijke fantasie, waardoor ze niet zo snel iets raar vinden. Ze zullen ook niet zo snel nee zeggen als hun een ‘gekke’ taart wordt aangeboden.

Taart: een regenboogcake.

Kreeft
21 juni t/m 22 juli
Kreeften kunnen soms overkomen als verlegen of teruggetrokken, je zou bijna kunnen zeggen dat ze saai zijn. Hun geest is echter alles behalve saai. Ze hebben een rijk innerlijk leven en een creatieve geest.

Taart: een schaaltje petit fours.

Leeuw
23 juli t/m 22 augustus
De Leeuw heeft een uitgesproken persoonlijkheid en zal niet snel over zich heen laten lopen. Ze zijn ambitieus, moedig en zelfverzekerd. Heb je een Leeuw als vriend(in)? Dan heb je geluk, want dan ben je altijd beschermd en heb je een vriend voor het leven.

Taart: een chocoladetaart met chocolade crèmevulling.

Maagd
23 augustus t/m 22 september
Maagden zijn ontzettend perfectionistisch en kritisch. Niet alleen voor zichzelf, maar ook over de mensen in hun omgeving. Ze houden er niet van als er iets niet goed gaat of niet lukt. De taart die past bij een maagd is daarom simpel (dan kan er weinig mis gaan).

Taart: een aardbeienkwarktaart.

Weegschaal
23 september t/m 22 oktober
De Weegschaal staat erom bekend erg charmant zijn en een goede smaak te hebben. Net als Vissen kunnen Weegschalen de emoties van anderen goed aanvoelen. De Weegschaal vindt balans en constistentie heel belangrijk in het leven.

Taart: een cupcake met marsepeinen roosjes.

Schorpioen
23 oktober t/m 21 november
Onder de rustige buitenkant van de Schorpioen schuilt een intens, diepzinnig en krachtig karakter. Ze zijn enorm gedreven en gepassioneerd. Schorpioenen gaan door totdat ze hun doelen behaald hebben.

Taart: een citroen merengue taart

Boogschutter
22 november t/m 21 december
Optimisch, eerlijk en zorgeloos zijn een aantal woorden die een Boogschutter goed omschrijven. Ze zijn goed van vertrouwen (soms nét iets te) en vechten voor waar ze in geloven.

Taart: de ananas upside down cake

Steenbok
22 december t/m 19 januari
De Steenbok is uitzonderlijk ambitieus in vergelijking met de andere sterrenbeelden. En dat in combinatie met eindeloos geduld zorgt ervoor dat ze hun doelen altijd bereiken.

Taart: de appeltaart.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Horoscoop & Tarot, VrouwenPower. Beeld: iStock

taart sterrenbeeld

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien