Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Déze supersnelle kokosmakronen maak je met slechts 2 ingrediënten

Heb je zin in een lekkere snack, maar niet om uitgebreid boodschappen te doen en de hele middag in de keuken te staan? Stop met zoeken en ga voor deze supersnelle kokosmakronen. Je hebt er maar twee ingrediënten voor nodig. 

En ze staan binnen een kwartiertje op tafel.

Advertentie

Supersnelle kokosmakronen

Soms wil je gewoon even snel snacken. Of misschien verwacht je last-minute visite en heb je nog gauw iets nodig voor bij de koffie. Wat het ook is, dit recept is perfect voor de haastige kok of iedereen die niet echt een keukenprinses is. Deze supersnelle kokosmakronen zijn zo gemaakt en kunnen haast niet mislukken. En het zou zomaar kunnen dat je de ingrediënten al ergens in de kast hebt liggen.

Het recept

De bereidingswijze is simpel. Meng 500 gram kokosrasp met één blikje gecondenseerde melk. Roer dit door elkaar tot je een smeuïg mengsel heb. Maak balletjes van dit beslag en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Zet de balletjes vervolgens in een oven van 180 graden en laat ze daar zo’n 10 tot 12 minuten bakken. Haal ze uit de oven, leg ze op een schaaltje, en je kunt aan tafel.

Een extraatje

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo makkelijk. Wie zich toch nog een beetje uit wil sloven, kan nog losgaan met de decoratie van de kokosmakronen. Smelt bijvoorbeeld witte chocolade en besprenkel de koekjes daarmee. Maar qua smaak, hebben ze echt niet meer nodig dan dat. Eetsmakelijk!

Hou je wel van dit soort simpele recepten? Dan is dit heerlijke toetje ook echt iets voor jou. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Kidspot. Beeld: iStock.

supersnelle kokosmakronen

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien