Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Vrouw (23) verslikt zich tijdens taart-eetwedstrijd en stikt

In Rusland is afgelopen weekend een jonge vrouw van 23 jaar op tragische wijze overleden. De twintiger verslikte zich tijdens een eetwedstrijd in een stuk taart en stikte vervolgens.

Dergelijke wedstrijden lijken op het eerste gezicht wellicht komisch en vermakelijk, maar het is niet voor het eerst dat iemand omkomt bij een competitie waar het draait om zoveel mogelijk eten. Afgelopen maand kwam een 60-jarige dame in Australië om bij een soortgelijke taart-eetwedstrijd.

Advertentie

Het doel van de wedstrijd in Moskou was om in korte tijd zo veel mogelijk taart en gebak naar binnen te werken. 12 mensen gingen die strijd aan, waaronder de jongedame. Lange tijd lag ze aan kop en leek de winst binnen handbereik. Vlak voor het einde van de wedstrijd pakte ze volgens Russische media nog verschillende stukken taarten op. Maar toen het laatste fluitsignaal had geklonken, bezweek de vrouw.

Hartproblemen

Ze bleek niet meer te redden: niemand van de toeschouwers of medekandidaten kon de jongedame helpen. Persbureau Interfax meldt dat onderzoekers nog willen kijken of de hartproblemen waar de vrouw last van had iets met haar dood te maken hebben.

Bak je graag? Kom dan naar de paasbakcursus en leer bakken als Robèrt van Beckhoven:

Kom naar de paasbakcursus en leer bakken als Robèrt van Beckhoven
Kom naar de paasbakcursus en leer bakken als Robèrt van Beckhoven
€ 89,- p.p.
Boek snel

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien