Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Een klassieker: tartaar van rundvlees met Parmezaanse kaas en truffelolie

Truffel, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Het kan aan bijna elk gerecht een unieke touch geven, maar het liefst combineer je het met een goede klassieker. Vandaag: met rundertartaar. 

Benodigdheden voor 4 personen

Advertentie

  • een paar druppels truffelolie
  • 120 g mooi rundvlees, zonder vetrand
  • Parmezaanse kaas
  • een handje rucola
  • 1 snuf zwarte peper en grof zout

Bereiding:

  1. Snijd het rundvlees met een vlijmscherp mes fijn. Stop het vlees niet in de keukenmachine, want dan wordt het een papje.
  2. Breng de tartaar op smaak met een snufje peper en grof zout.
  3. Voeg enkele druppels truffelolie toe en maak het glasgerechtje af met schilfers Parmezaanse kaas en een blaadje rucola.

Beeld: iStock

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien