Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Tarte tatin van mango

Nagerecht voor circa 10 personen
75-100 g boter
75-100 g kristalsuiker
4-5 mango’s, in schijven 
5-6 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid
slagroom

Bereidingswijze voor tarte tatin van mango:

Advertentie

  1. Smelt de boter met de suiker in een taartvorm met vaste bodem van circa 24 cm doorsnede op matig vuur.
  2. Laat het mengsel licht karameliseren.
  3. Leg een dikke laag mangoschijven in de vorm en laat hem nog even op zacht vuur staan, zodat het eventuele vocht uit de mango kan verdampen.
  4. Leg de plakjes deeg op elkaar en rol ze uit tot een cirkel van circa 26 cm doorsnede en een dikte van 4 mm.
  5. Leg het deeg over de mango en duw de rand van het deeg tussen de vorm en de mango.
  6. Bak de taart in 25-35 min. goudgeel en gaar in het midden van een voorverwarmde oven op 200°C.
  7. Laat de taart afkoelen en stort hem voor serveren.
  8. Lekker met wat lobbig geklopte ongezoete slagroom.

Bereidingstijd: circa 30 min. Oventijd: 25-35 min. Circa 310 kcal p.p.

nagerechten

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking.

 

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien