Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dit toetje past het beste bij je sterrenbeeld

Wat past het beste bij jou? Is het een luxe cheesecake, een gigantische soezentoren of toch een simpele kaasplank? De sterren vertellen het je.

Waterman

20 januari t/m 10 februari
Toetje: kaasplankje
kaasplank
Als je het sterrenbeeld Waterman hebt, ben je eigenwijs en onvoorspelbaar. Net als het kaasplankje. Men verwacht bij een toetje al snel iets zoets voorgeschoteld te krijgen. Het kaasplankje is vaak het enige toetje op de dessertkaart dat hartig is.

Vissen
19 februari t/m 20 maart
Toetje: chocolademousse
Chocolate Panna Cotta with strawberries. Delicious Italian dessert
Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn extreem gevoelig. Vissen raken snel van streek. Nu is chocola natuurlijk niet het antwoord op álles, maar een lekker chocolademousje biedt toch een beetje troost. 

Advertentie

Ram
21 maart t/m 19 april
Toetje: cheesecake
cheesecake
Mensen met het sterrenbeeld Ram zijn heel positief, maar ook vrij op zichzelf gericht. De Ram kiest voor een lekker puntje cheesecake als toetje, maar zal het absoluut niet delen!

Stier
20 april t/m 20 mei
Toetje: brownie

Ben je een Stier? Dan neem je liever geen risico en hou je van zekerheid. Daarom kiest de Stier voor een brownie. Een brownie is gewoon altijd goed. 

Tweelingen
21 mei t/m 20 juni
Toetje: vlaflip

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen houden van verandering. Daarom is de vlaflip ideaal voor de Tweelingen. Elke hap is namelijk anders.

Kreeft
21 juni t/m 22 juli
Toetje: dame blanche
dame blanche
Als je een Kreeft bent, ben je bang om teleurgesteld te worden. Daarom kies je voor een toetje dat je al kent. Een dame blanche staat bijna op elke dessertkaart, dus dit is een veilige keus.

Leeuw
23 juli t/m 22 augustus
Toetje: crème brûlée

Leeuwen zijn vechters en heel hartstochtelijk. Ze gaan echt voor je door het vuur. Over vuur gesproken: bij de Leeuw past een crème brûlée het best. Omdat dit toetje letterlijk in vuur en vlam staat.

Maagd
23 augustus t/m 22 september
Toetje: soezentoren
soezen
Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn extreem perfectionistisch. De soezentoren past het beste bij een Maagd, want daar is heel wat precisiewerk voor nodig. Als een Maagd je een soezentoren voorschotelt, weet je zeker dat elke soes recht zal liggen.

Weegschaal
23 september t/m 22 oktober
Toetje: tiramisu
tiramisu
Weegschalen zijn mensen die altijd perfect in evenwicht zijn. Daarnaast houden ze van schoonheid. Dit past perfect bij het toetje tiramisu. Laag voor laag bouwt een Weegschaal een tiramisu die helemaal in evenwicht is en er prachtig uitziet.

Schorpioen
23 oktober t/m 21 november
Toetje: scroppino
sgroppino
De Schorpioen is het krachtigste sterrenbeeld. Dus het krachtigste toetje is voor jou. Niemand die jou kent zal verbaasd zijn dat jij als toetje een lekkere cocktail presenteert. 

Boogschutter
22 november t/m 21 december
Toetje: lavacakeje
lavacake
Boogschutters zijn echte ontdekkers. Daarom is het lavacakeje iets voor jou. Het is altijd spannend om de eerste hap te nemen en te ontdekken of je cakekje is gelukt.

Steenbok
22 december t/m 19 januari
Toetje: magere yoghurt met fruit
yoghurt
Sorry Steenbok, misschien had je ook zo’n lekkere zoete calorieënbom verwacht. Maar het sterrenbeeld Steenbok staat bekend om zijn geweldige zelfbeheersing. Een gezond toetje voor jou, dus. Wat dacht je van een  lekker yoghurtje met fruit?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien