Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Splitten, prikken, likken of kantelen: hoe eet jij een tompouce?

Niks mis met een suikerzoete tompouce op z’n tijd. Helemaal nu ze komend weekend weer oranje kleuren (want Koningsdag!). Maar hoe eet je zo’n gevaarte eigenlijk? Zonder te knoeien en het liefst ook een beetje koninklijk.

Omdat wij de ultieme tip niet hebben – en Hema trouwens ook niet – vraagt de winkelketen het jou.

Advertentie

Team tompouce
Dus, vertel het maar: ben jij een splitter, een prikker, een likker of een kantelaar? Nou zijn wij benieuwd: zit daar nog een bepaalde gedachte achter, heb je een tactiek of is het gewoon het lekkerst zo? Waarschijnlijk dat laatste en daarom heeft Hema deze week een leuke 3+1 gratis actie:

Gaat het eten van een tompouce je goed af, maar heb je moeite om een hamburger of een cupcake te verorberen? Deze tips gaan je helpen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock, Instagram

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien