Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Splitten, prikken, likken of kantelen: hoe eet jij een tompouce?

Niks mis met een suikerzoete tompouce op z’n tijd. Helemaal nu ze komend weekend weer oranje kleuren (want Koningsdag!). Maar hoe eet je zo’n gevaarte eigenlijk? Zonder te knoeien en het liefst ook een beetje koninklijk.

Omdat wij de ultieme tip niet hebben – en Hema trouwens ook niet – vraagt de winkelketen het jou.

Advertentie

Team tompouce
Dus, vertel het maar: ben jij een splitter, een prikker, een likker of een kantelaar? Nou zijn wij benieuwd: zit daar nog een bepaalde gedachte achter, heb je een tactiek of is het gewoon het lekkerst zo? Waarschijnlijk dat laatste en daarom heeft Hema deze week een leuke 3+1 gratis actie:

Gaat het eten van een tompouce je goed af, maar heb je moeite om een hamburger of een cupcake te verorberen? Deze tips gaan je helpen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock, Instagram

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien