Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

De nieuwe Tony's Chocolonely kerstreep heeft deze verrassende smaak

December is dé maand om zonder schaamte een hele reep chocolade op te eten. Dan is het natuurlijk extra leuk dat Tony’s Chocolonely met een nieuwe kerstreep komt.

Geen idee hoe ze het iedere keer weer verzinnen, maar Tony’s Chocolonely komen telkens weer met een nieuwe, verrassende smaak. Dit keer komen ze met een nieuwe reep voor Kerst: puur 51 % mint candy cane. Chocolade, mint en zuurstokken: het is de ideale smaak om lekker in de feestsferen te komen.

Advertentie

Decoratie
Toch geen fan van mint? De populaire melk-glühwein kerstreep keert ook dit jaar weer terug. Er zijn nu dus 2 soorten kerstrepen om in je kerstboom te hangen. In de Tony’s kerstrepen zitten namelijk gaatjes, zodat je hem zelf als decoratie in de boom kunt hangen. Maar of je het kunt volhouden om ‘m tot aan Kerst niet op te snoepen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sytse – Het Groene Broertje (@sytsemonsma) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Glamour. Beeld: Tony’s Chocolonely

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien